Obres de remodelació de la plaça del Firal de Santa Coloma de Farners

La Selva Comunica

La Selva Comunica

S’ha posat sauló estabilitzat a les zones on fins ara hi havia gespa la qual estava en molt mal estat. S’ha optat pel sauló estabilitzat perquè és un material de fàcil neteja i té un baix cost de manteniment.

S’han plantat nous arbusts de les especies escallonia i espirea, s’han substituït alguns arbres i s’han netejat alguns elements de la plaça. Els propers dies s’instal·laran noves papereres i es substituiran els bancs actuals. També s’ha fet la renovació de les dues zones infantils dotant-les de nous jocs i de mesures de seguretat.

Els treballs de renovació de les àrees de jocs infantils els ha fet l’empresa HPC Ibérica SA, per un import de 24.734€. Pel que fa a la renovació de les zones enjardinades, l’Ajuntament ha adjudicat els treballs a l’empresa Drim Medi Ambient SL. El cost d’aquesta actuació ha estat de 40.751€.

La plaça del Firal està situada al nucli històric de la ciutat i acull cada dia un gran nombre d’usuaris ja que té un centre escolar al davant. Els dissabtes, en aquesta plaça, s’hi fa mercat setmanal.