La Generalitat reconeix la tasca de cinc esportistes del Club Twirling Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

L’elit de l’esport gironí de base (cadets, juvenils i júniors de 14 a 18 anys d’edat) va omplir el passat dimarts al vespre l’Auditori de Girona per rebre un reconeixement individual als seus èxits assolits durant el 2014. Més concretament, es van lliurar a un total de 183 nois i noies d’arreu del territori els primers Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí.

A Blanes han estat distingides amb aquest guardó recent estrenat cinc atletes del Club Twirling Blanes: Anna Cobos, Anna Colomer, Nerea Ortega, Maria Ridorsa i Nerea Álvarez. Les esportistes blanenques van assolir l’any passat, entre d’altres guanys destacats, la tercera posició a la Copa d’Europa celebrada a Alemanya en la modalitat de parelles junior i sènior (A.Cobos i N.Álvarez, així com M.Ridorsa i A.Colomer, respectivament). D’altra banda, N.Ortega, A.Colomer, A.Cobos i M.Ridorsa van obtenir el bronze en la modalitat d’equips en la mateixa competició de la Copa d’Europa.

L’Auditori de Girona va viure ahir al vespre la festa de l’esport gironí, no tan sols a través de la presència dels joves atletes, sinó sobretot amb la dels familiars, entrenadors i directius de les respectives entitats a les que pertanyen, que van ovacionar de manera entusiasta tots els lliuraments que es van anar fent al llarg de la vetllada. A l’hora d’impulsar aquestes distincions, la intenció de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat és d’esperonar-los a seguir practicant les diferents disciplines on ja han destacat durant aquests darrers anys.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Precisament per aquest motiu s’ha escollit la franja d’edat entre els 14 i els 18 anys, ja que és quan es troben en aquella etapa de la vida en què han d’escollir quin camí segueixen, a què dediquen els seus esforços. La vocació d’aquests premis de nova creació és que siguin anuals i, per escollir els nois i noies que reben les distincions, una de les condicions és que hagin fet podi en una competició de l’àmbit estatal o internacional.

En aquest sentit, ahir es van lliurar sengles reconeixements a atletes que pertanyen a un total de 28 disciplines esportives diferents.

El lliurament de premis el van encapçalar el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el representant territorial d’Esports, Josep Pujols; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó; i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont. Tots ells es van encarregar d’anar entregant el trofeu i el diploma acreditatiu als 183 nois i noies. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el regidor d’Esports, Xavier Marcos, també van assistir a l’acte.