Cristina Mundet serà la cap de llista del Grup Municipal Independent de Vilobí d’Onyar

La candidata pel GMI i la resta del grup treballen aquests dies per presentar la llista i el programa definitius

Cristina Mundet

Cristina Mundet

El Grup Municipal Independent (GMI) tornarà a presentar-se a les properes eleccions municipals del maig 2015 amb Cristina Mundet com a cap de llista. Aquests dies, el GMI treballa en la confecció final tant de la llista dels qui han d’acompanyar Mundet com en el programa que defensaran.
Les grans línies d’actuació del GMI, però, continuen intactes apostant per la regeneració i renovació a l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, on el grup municipal de CiU ha governat ininterrompudament des de la constitució democràtica dels consistoris.

A les darreres eleccions, el GMI va aconseguir 5 dels 11 regidors quedant com a principal i únic grup a l’oposició. El repte per aquestes properes eleccions és, per tant, aconseguir la majoria suficient com per formar govern.

Cristina Mundet i Benito, nascuda a Girona el 1971, és llicenciada en veterinària i propietària d’una empresa dedicada a la gestió mediambiental, especialitzada en la gestió de residus especials. Està casada, té dues filles i és resident a Vilobí des de fa 20 anys on ha estat secretària de l’AMPA durant 5 anys, lloc des del qual es va implicar en el canvi en la gestió del menjador.

Actualment és responsable de la comissió de llibres i de la comissió de menjador de l’AMPA. També és una de les delegades del C. Bàsquet Vilobí. Per altra banda, des de l’octubre de 2013 i fins a aquest moment, ha estat coordinadora de l’ANC de Vilobí, així com membre de la coordinadora de l’ANC de La Selva.