Lloret de Mar celebrarà el 22 de febrer l’Any Nou Xinés

  • S’han programat diferents actes d’intercanvi cultural entre la comunicat xina i catalana
Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

L’Alcalde de Lloret de Mar i el president de la Unión de Asociaciones Chinas de España, Lam Chuen Ping, van signar ahir un conveni de col.laboració per l’organització, el proper 22 de febrer, de l’Any Nou Xinés. A l’acte també ha assistit el Sr. Wang, vicecònsol a Barcelona.

Lam Chuen Ping ha explicat que hi haurà una cercavila d’animals mitològics, com els dracs, de gran format i la participació de més d’un centener de xinesos amb vestuari tradicional que passaran pels principals carrers comercials de Lloret de Mar, a partir de les 11h, i que finalitzaran a la Plaça Pere Torrent amb un gran final de festa.

Aquesta activitat es complementarà amb una fira artesanal de productescatalans i la presencia de les Colles Geganteres de Lloret de Mar.

Els actes continuaran al vespre amb un sopar benèfic al Gran Casino Costa Brava en la qual s’espera la participació de diferents empresaris xinesos i catalans per establir contactes i intercanviar experiències de negoci.

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha explicat que «fa diversos mesos que des del departament de Promoció Econòmica i Comerç estem treballant aquesta iniciativa que pensem que té un gran potencial tant des del punt de vista social i cultural com des de la perspectiva turística i empresarial».

Romà Codina, Alcalde de Lloret, ha destacat que «Lloret de Mar és una ciutat en la que hi ha presencia de persones de més de 100 nacionalitats diferents i aquest carácter cosmopolita sempre s’ha vist com un tret diferencial positiu».