Comencen les obres de remodelació de la plaça del Firal de Santa Coloma de Farners

La Selva Comunica

La Selva Comunica

Aquest mes de gener han començat els treballs d’arranjament de la zona verda perimètrica de la plaça del Firal i dels espais de jocs infantils

Es faran zones enjardinades amb sauló estabilitzat, un producte que té un baix cost de manteniment i és de fàcil neteja. Des de fa molts anys, als espais verds de la plaça del Firal hi ha gespa, la qual està en molt mal estat i ara es substitueix.

La Selva Comunica

La Selva Comunica

Els arbres que no estan en bon estat de salut s’eliminaran i es conservaran el til·lers existents. Els dos pins que hi ha a la plaça es substituiran per til·lers. També es renoven les dues zones infantils dotant-les  de nous jocs i de mesures de seguretat.

Els treballs de renovació de les àrees de jocs infantils s’han adjudicat a l’empresa HPC Ibérica SA, per un import de 24.734€. Pel que fa a la renovació de les zones enjardinades, l’Ajuntament ha adjudicat els treballs a l’empresa Drim Medi Ambient SL. El cost d’aquesta actuació és de 40.751 euros.

La Selva Comunica

La Selva Comunica

La plaça del Firal està situada al nucli històric de la ciutat i acull cada dia un gran nombre d’usuaris ja que té un centre escolar al davant. Els dissabtes, en aquesta plaça, es fa mercat setmanal.