Activitats a Blanes els dies 29, 30, 31 de gener i 1 de febrer

Dijous 29 de gener

§ A les 15,15 hores, a l’escola Napoleó Soliva (C. d’Astúries, 13), i dins del Cicle de Xerrades – Espai Debat, curs 2014 – 15: “Hàbits saludables: la nutrició, l’activitat física, el descans…”, a càrrec de Luisa Ordóñez i Carme Cubarsi, infermeres de Pediatria del Centre d’Assistència Primària de Blanes.

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: Lectura de Manifest per la Pau.

Divendres 30 de gener

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2). Hora del conte de la Pau: Komal i l’estel de colors, amb l’Asha Miró, i acte de lliurament dels Diplomes de Lector als nens del programa Nascuts per Llegir que han fet 3 anys durant l’any 2014.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal: Acte de lliurament de fons als projectes amb el tercer món.

Dissabte 31 de gener

§ De 9 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: 11è Circuit Català de Bàdminton. Organitzat pel Bàdminton Blanes Club.

Diumenge 1 de febrer

§ De 9 a 19 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Fase Final Prebenjamí 2015, que comptarà amb el muntatge de 4 inflables a l’espai de sorra que hi ha al exterior de la Ciutat Esportiva. Organitzada per la Federació Catalana de Futbol.