Més de 1.600 inscrits en la XXII Marxa popular de Vilobí d’Onyar

Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

La XXII Marxa Popular de Vilobí d’Onyar, celebrada durant aquest diumenge, ha comptat amb una participació de més de 1.600 inscrits, superant amb escreix la darrera edició i acostant-se al seu rècord, de 1.750.

La Colla de Marxaires i Amics de la Natura, organitzadors de la prova, es mostren molt satisfets del poder de convocatòria de la Marxa, que ha obtingut un dels seus millors registres de participació i assoleix un augment de prop de 350 persones respecte l’anterior edició, marcada pel mal temps. Aquesta cursa s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants d’aquest àmbit a la demarcació de Girona, amb participants provinents de tot el territori català.

Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

En aquesta edició, la Marxa ha col·laborat amb La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida gestionada per l’AFANOC que te com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

En aquest sentit, s’ha habilitat una paradeta de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) on es podien fer donacions i comprar productes solidaris per ajudar a mantenir l’activitat de l’associació. A més, part dels beneficis de la Marxa es destinaran a aquesta associació.

La Marxa Popular de Vilobí d’Onyar compta amb la col·laboració de diverses entitats, comerços i empreses del municipi, així com de l’Ajuntament.