Demà se celebra la 22ena edició de la Marxa Popular de Vilobí d’Onyar

Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

Demà diumenge 25 de gener a partir de les nou del matí, Vilobí d’Onyar acollirà la 22ena edició de la Marxa Popular.

Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova a partir de les vuit del matí al pati de les escoles.

La Marxa popular està organitzada per la Colla de Marxaires i amics de la natura de Vilobí. Es tracta d’una de les proves esportives més consolidades del municipi, que enguany espera superar el seu rècord de participants, que es va fixar en 1.750 en la seva dinovena edició.

La Marxa està oberta a tothom i compta amb dos recorreguts de gran bellesa paisatgística, un de 9 quilòmetres que passa per les Fonts de Salitja i un de 15 quilòmetres, que dóna la volta al volcà de La Crosa. La sortida es farà a les nou del matí des del pati de les escoles i les inscripcions tindran lloc una hora abans, al mateix pati de les escoles, a un preu de 8 euros que inclou un esmorzar amb botifarra, amanides, begudes i cafès per a tothom.

A més, es disposarà de controls de pas, zones d’avituallament al llarg del recorregut, s’obsequiarà a tots els participants amb record de la Marxa i es destinaran part dels beneficis de la prova a fins solidaris.

En aquesta edició, la Marxa col·laborarà amb La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida gestionada per l’AFANOC que te com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

En aquest sentit, s’habilitarà una paradeta de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) on es podran fer donacions i comprar productes solidaris que ajudin a mantenir l’activitat de l’associació. A més, part dels beneficis de la Marxa es destinaran a aquesta associació.

Veure: Recorregut curt

Veure: Recorregut llarg