Ingressen a presó tres homes per robar en diverses cases a la Selva Interior

Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners, van detenir el 18 de gener a Anglès, tres homes, entre 21 i 24 anys, tots de nacionalitat marroquina i veïns de Salt, Tordera i Anglès, com a presumptes autors de tres robatoris amb força interior de domicili.

A quarts de cinc de la tarda, els mossos van tenir coneixement d’un robatori interior de domicili en un carrer de la població de la Cellera de Ter. Els mossos van comprovar que havien forçat una de les finestres del domicili i  havien sostret diversos aparells electrònics.

Agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners, que estaven realitzant servei no uniformat, van localitzar a tres joves caminant pel carril bici amb una bossa i diversos objectes a les mans i mentre caminaven anaven llençant documents, que treien de la bossa, al terra.

Els agents van recollir els papers de terra i van observar que eren documents a nom de la víctima del robatori amb força.

La patrulla va aturar els joves al mateix carril bici a l’alçada de la població d’Anglès. Els agents els van identificar i escorcollar, durant el registre van localitzar diversos objectes de dubtosa procedència.

Els mossos van comprovar que els objectes que duien els homes procedien de tres domicilis que havien estat saquejats feia poques hores. A més els domicilis violentats estaven molt a prop un dels altres.

Els tres joves van quedar detinguts com a presumptes autors de tres robatoris amb força a domicili.

Els detinguts, amb diversos antecedents, van passar el dia 19 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.