Santa Coloma de Farners va reciclar el 51,5% dels residus generats durant l’any passat

Sobre una població de 12.710 habitants, durant l’any passat es van produir 6.027 tones de residus dels quals es van reciclar 3.104 tones. Es van generar 1,30 quilos per habitant i dia. Durant el 2014 els veïns de Santa Coloma van eliminar selectivament un 2% més que l’any anterior

Ha augmentat significativament l’ús de la deixalleria amb prop d’un 18%  de materials i andròmines recollides en relació a l’any 2013. Durant l’any passat es van fer diverses accions per potenciar l’ús de la deixalleria com ara un mercat d’intercanvi.

En general ha augmentat l’abocament de residus seleccionats i dipositats en el contenidor que pertoca. Només ha baixat la recollida selectiva de rebuig  d’un 0,32% en relació a l’any anterior.

Pel que fa a les dues minideixalleries que hi ha a la plaça Farners i a la plaça de la Pau, durant el 2014 es van recollir 384 quilos de residus.

A principis del mes de febrer, l’Ajuntament de Santa Coloma començarà una nova campanya de sensibilització per promoure la selecció de residus.