Lloret de Mar amb La Marató de TV3

maratoLloret es torna a bolcar un any més amb La Marató de TV3 amb actes solidaris repartits durant tot el cap de setmana. Per recaptar diners a favor d’aquest esdeveniment solidari, enguany dedicat a les malalties cardiovasculars, s’han organitzat una gran quantitat d’actes al municipi.

Tot i que la majoria d’aquests actes tindrà lloc el diumenge 14 de desembre, el dissabte ja començaran les activitats a càrrec de l’Esplai Bimbirimboines, que ha preparat una jornada plena de propostes solidàries per fer participar grans i petits a la plaça de l’Església durant tot el dia.

L’endemà, diumenge, dia de La Marató, la coral del Casal Municipal de la Gent Gran i el grup d’havaneres Es Vano han preparat un concert de Nadal. Començarà a les 16.30 h i es farà a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. L’entrada al concert costa 1 euro, que es destinarà de forma íntegra a La Marató.

El mateix dia 14 se celebrarà la gran Quina Solidària que organitza l’entitat Lloret Voluntari. Es farà a les 18.00 h a l’hotel Rosamar. I una hora més tard, a les 19.00h, en un altre hotel, en aquest cas el Monterrey, hi haurà ball solidari organitzat per l’associació Amics del Country. Aquesta entitat ja va començar les seves activitats a favor de La Marató el cap de setmana passat. Van organitzar una caminada solidària entre la plaça de l’Ajuntament i Santa Cristina, amb parada als Jardins de
Santa Clotilde. Cada participant va pagar 3 euros per inscriure-s’hi, que es destinaran també a La Marató.

L’any passat es van poder obtenir a Lloret 13.960 euros, una quantitat que s’aspira superar en aquesta edició.

A Catalunya, una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia del cor. Poden afectar a tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.

A les malalties del cor es dedica La Marató de TV3 d’aquest any. La cita solidària es farà aquest proper diumenge 14 de desembre. El telèfon per fer donatius és el 905 11 50 50.

Aquesta però no és la única proposta solidària que acull Lloret de Mar, el dissabte també es farà una jornada en la lluita contra l’AME (Atrofia Muscular Espinal) i es realitzaran diferents activitats a la Plaça Pere Torrent, entre elles una llançada de globus a les cinc de la tarda. A Lloret hi ha un infant amb aquesta malaltia i són nombrosos les mostres de suport que la vila ha donat a aquesta família.