L’Ajuntament de Malgrat de Mar renova la seva web i inclou un apartat de ‘transparència’

Portada de la nova web

Portada de la nova web

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha estrenat aquesta setmana una nova versión de la web municipal. El nou espai web aposta per un format més actual, accessible i proper al ciutadà. Una de les grans apostes d’aquest canvi és oferir als ciutadans i ciutadanes tota la informació sobre la gestió municipal, que es pot consultar a l’apartat de Transparència. Aquesta és la tercera vegada que s’actualitza.

La nova pàgina compta amb una estètica neta, clara i entenedora, adaptada a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes. Incorpora accés a tots els perfils de l’Ajuntament dins les xarxes socials i la possibilitat de compartir continguts. Una altra de les novetats és que permet incorporar vídeos i una versió per a mòbils. A més, l’agenda d’activitats de Malgrat és més visual i atractiva.

A banda de poder fer tràmits on line i l’accés al taulell d’anuncis, la nova web incorpora un nou apartat, el de Transparència, que inclou informació sobre els deutes municipals, així com dels indicadors que són proposats i avaluats per Transparència Internacional Espanya, i els de les bones pràctiques de transparència en la Comunicació Pública Local. L’ITA, Índex de Transparència dels Ajuntaments, constitueix una eina per mesurar el nivell de transparència davant els ciutadans i la societat dels Ajuntaments espanyols.

Font: Ajuntament de Malgrat de Mar

Clicar a sobre de la imatge per ampliar-la / Font: Ajuntament de Malgrat de Mar

La nova web també inclou com a novetat el currículum dels càrrecs electes, el seu sou i una fotografia. Ajmalgrat.cat ara es pot llegir també en castellà i anglès. Aquest projecte de renovació ha estat finançat íntegrament per la Diputació de Barcelona i dissenyada per Güell Consulting.