La biblioteca de Lloret s’afegeix a la commemoració dels 70 anys de la primera edició d’«El Petit Príncep»

PetitPrincepEl 1943 apareixia, a Nova York, la primera edició impresa d’El Petit Príncep. Antoine de Saint-Exupéry, el seu autor i alter ego del protagonista, va escriure una història sobre tot allò que és essencial i que, alhora, és invisible als ulls.

Aquest any 2014 es compleixen 70 anys d’aquesta publicació i la Biblioteca de Lloret s’ha volgut afegir a la commemoració acollint una exposició que es podrà visitar a la Sala Infantil de l’equipament de 9 al 30 de setembre.

El Petit Príncep és l’obra literària francesa més coneguda al món, ha estat traduït a més de 265 idiomes, se n’han fet més de 1.300 edicions i se n’han venut més de 145 milions de còpies. El personatge intemporal d’Antoine de Saint-Exupéry s’ha convertit en una icona portadora de valors positius i actuals: la pau, la protecció del planeta, la protecció de la infància, la tolerància, l’intercanvi cultural, i el dret a l’educació.

L’exposició que s’ha programat a la Biblioteca de Lloret anirà acompanyada d’un espectacle infantil previst pel dissabte 20 de setembre titulat El petit món del Petit Príncep, a càrrec d’Assumpta Mercader. L’espectacle està inclòs dins de la programació El racó dels Contes que enceta nova temporada el dia 20 de setembre i s’allarga fins el 20 de desembre. En total s’han programat 13 sessions de contacontes pels més petits durant 13 dissabtes, d’11:30 h a 12:30 h.