La Biblioteca de Lloret aplicarà horari intensiu per donar servei als estudiants a final de curs

Biblioteca de Lloret

Biblioteca de Lloret

La Biblioteca de Lloret ha escollit el dilluns 19 de maig per posar en marxa per primera vegada l’horari intensiu perquè en aquesta època tant els estudiants de secundària de Lloret com els universitaris tenen exàmens finals de curs i és quan més necessiten que l’equipament públic els doni servei el màxim d’hores possible.

Segons el regidor de Cultura, Arseni Frigola, «la mesura és una prova pilot per analitzar-ne l’efectivitat, i veure si més endavant es pot implantar en altres èpoques de l’any en què la demanda ho faci necessari».

Segons Frigola, del 19 de maig al 15 de juny la Biblioteca estarà oberta de forma ininterrompuda de les 9 del matí a dos quarts de 9 del vespre; i de 10 a dos quarts de nou del 16 al 27 de juny.

La Biblioteca avaluarà l’efectivitat de l’horari intensiu mitjançant la resposta que en donin els ciutadans i analitzant el nombre i tipus d’usuaris que vagin a la Biblioteca les hores en què habitualment està tancada. En funció dels resultats, es decidirà si la mesura s’estén a altres èpoques de l’any.