Lloret de Mar i els organitzadors de Senior Sport Meeting esperen acollir a més de 1.000 sèniors de tot Europa

Lloret de Mar serà la seu el proper octubre del  Senior Sport Meeting, unes olimpíades internacionals dirigides a majors de 50 anys. 

Ahir es va signar l’acord entre Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar, i Sergi Gros,  Conseller Delegat de Senior Events S.L, empresa organitzadora de l’esdeveniment.

Segons l’acord signat, Lloret acollirà les cinc primeres edicions del Senior Sport  Meeting, que espera reunir a la seva primera edició uns 1.000 sèniors de tot  Europa.

La signatura ha comptat amb la presència de Valero Rivera, entrenador de la  selecció nacional d’handbol i President del Comitè Organitzador. Valero Rivera ha  destacat “tenir a Lloret de Mar com a seu de l’esdeveniment ja significa un èxit  assegurat, tant per l’aposta decidida de l’Ajuntament de Lloret de Mar,  encapçalada pel seu alcalde, Xavier Crespo, per potenciar el turisme esportiu;  com per les seves excel·lents infraestructures esportives i d’allotjament.”

Del 10 al 14 d’octubre, Lloret de Mar acollirà el Senior Sport Meeting, unes olimpíades  destinades a majors de 50 anys procedents de Catalunya i altres parts d’Europa. És  tracta de la primera edició d’aquest campionat poliesportiu en el qual els sèniors  participaran de forma individual, de forma competitiva o participativa.

Els participants podran competir en les següents modalitats esportives: natació, tennis,  pàdel, pitch & putt, golf, ciclisme, gimnàstica, ball, domino, bridge, bitlles, atletisme,  tenis taula, petanca, escacs i futbol.

Aquests Jocs comptem amb la presidència honorífica del Molt Honorable Jordi Pujol i  Soley, tenint els suports institucionals i empresarials de més alt nivell, com són els del  Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Direcció General  d’Esports o TV3.