Arbúcies acull aquest dimenge la 6ª Trobada de Clàssics Montseny Guilleries

Imatge de la concentració de l'any passat

Imatge de la concentració de l’any passat

Arbúcies acollirà aquest diumenge la sisena edició de la Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries. La trobada començarà a les 9 del matí amb l’aparcament i exposició de cotxes clàssics.

Poden participar de la trobada els cotxes amb una antiguitat mínima de l’any 1990 i fins a un màxim de l’any 93, o si no és el cas, tenir un mínim d’interès històric o esportiu. L’any passat es varen reunir a Arbúcies més de 650 cotxes clàssics d’almenys 25 anys.

La novetat d’aquest any és la zona de mercat, que estarà oberta tot el dia, i que es mantindrà en les següents edicions. A més, enguany també hi haurà una exposició de màquines de jocs retro.

De les 9 a les 11 del matí els assistents podran gaudir d’una botifarrada gratuïta pels primers 500 vehicles que arribin, mentre que els acompanyants i la resta podran esmorzar a preu popular.

classics-arbuciesA les 12 del migdia començarà la ruta Montseny-Guilleries per les carreteres de l’entorn, amb un recorregut d’uns 52 quilòmetres. Per qüestions legals i de seguretat, participar a la ruta costarà 5 euros per vehicle.

Per finalitzar, a dos quarts de dues es farà un sorteig de diversos lots de productes entre els participants.

La Trobada de Clàssics, organitzada per l’entitat Clàssics Montseny Guilleries d’Arbúcies, és la més important de Catalunya i una de les més notables de l’Estat.