Hostalric adjudica el projecte d’obra, mobiliari i cuina del Centre d’Interpretació de l’Alimentació de Catalunya “Domus Sent Soví”

El Ple de l’Ajuntament d’Hostalric, en sessió ordinària del 24 de gener de 2011, va acordar adjudicar el contracte per a l’execució del projecte de la Domus Sent Soví.

Dues empreses d’Hostalric són les adjudicatàries dels blocs d’obra civil de les instal·lacions i del mobiliari de cuina i d’elements decoratius. A més, els equipaments de cuina s’han adjudicat a una tercera empresa de Riudellots de la Selva.

El Centre d’Interpretació de l’Alimentació de Catalunya “Domus Sent Soví” d’Hostalric estarà ubicat a l’edifici de Van Llensa (foto).

L’objectiu de l’Ajuntament d’Hostalric és que aquesta iniciativa, pionera a Catalunya, sigui un revulsiu econòmic i d’activitat a la població que reactivi tots els sectors econòmics i creï ocupació.

Els tres projectes s’eleven a prop de 500.000 euros, unes obres que estan subvencionades al 100% a través de la Llei de Barris i el Fons Europeu per al Desenvolupament Regional, FEDER.

Edició: José Fernández – Foto: Ajuntament d’Hostalric