Santa Coloma de Farners ofereix terrenys perquè s’ubiqui al polígon industrial un servei permanent d’ITV

En el darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners es va aprovar, per unanimitat, demanar una vegada més al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat la voluntat de l’Ajuntament de posar uns terrenys a disposició del concessionari del servei d’inspecció tècnica de vehicles per tal que s’ubiqui in servei permanent d’ITV dàmbit comarcal. En cas que això no sigui possible, es proposa l’alternativa de que la unitat mòbil es desplaci 12 vegades l’any, una cada mes, amb un calendari consensuat entre les dues parts.

Fins a aquest moment, les reclamacions fetes fins ara des de l’Ajuntament s’han traduït en que la unitat mòbil de l’ITV es desplaci a la capital de la Selva 4 o 5 vegades a l’any. Segons l’Ajuntament, però, això comporta un servei insuficient per atendre la demanada potencial de la comarca. El parc mòbil de la Selva interior supera els 15.00 vehicles.

L’any 2003, i després de converses mantingudes amb els representants de RVSA, l’Ajuntament va oferir uns terrenys que estan situats al polígon industrial de can Simón per tal d’ubicar-hi de manera permanent el servei d’inspecció de vehicles. La proposta, però, no va reeixir atès que la Generalitat es va plantejar un canvi en aquest servei.