Comencen els treballs del pla de pavimentació de Blanes

El pla de pavimentació de Blanes ja ha començat i durant els propers dos mesos prop de 50 carrers i places de la vila es veuran afectats per les obres de millora de l’asfalt. 

El pla de pavimentació, amb un pressupost adjudicat de 334.758,63 euros, ha començat ja per l’Av. de la Vila de Madrid i seguirà pel C. de Josep Tarradellas, Av. del Mediterrani, Pg. de S’Abanell, veïnat de Mas Borinot i carrers de Cedre i d’Arboç. En total s’adequaran 35.000 m2 d’asfaltat de places i carrers.

Els carrers on s’efectuaran actuacions de reparació del paviment sòn: Alberes, Anselm Clavé, Carles Aribau, Pg. de Catalunya (entre Plantera i Països Catalans), Av. d’Europa (tram Ses Falques-Accés Costa Brava), Guilleries, Horta d’en Creus, Plantera, Ctra. de Malgrat (entre Europa i Estació), Pg. de la Marina, Pablo Neruda, Av. del sPavos-Estació, Provença, Colom (entre Mediterrani i Trueta), Josep Tarradellas cantonada S’Abanell, Av. Mediterrani, Pg. S’Abanell, Vila de Madrid, Alt, Pg. Carles Faust, Filadors-Santa Bàrbara, Francesc Dordà, Joan Carles I, Mauri i Serra, Mas Massonet, Mas Palou, Mont-Ferrant, Pl. Onze de Setembre, Paradís, Ponent, Sol Ixent, Tordera, Treumal, Vidal i Barraquer, Arboç, Ca la Guidó, Cedre, Giralda, Lope de Vega, Mas Borinot, Miño, Ramon Llull i Vila de Lloret.