Santa Coloma de Farners aposta per les noves tecnologies per denunciar desperfectes a la via pública

A partir d’ara, els ciutadans i empreses del municipi podran traslladar a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners les deficiències detectades en l’equipament urbà a través del seu telèfon mòbil. Aquest nou servei s’afegeix al ja existent de consultes en línia sobre medi ambient posat en marxa l’any passat: www.liniaverdascf.cat

Per utilitzar el nou servei a través de Smartphone, només cal descarregar l’aplicació Línia Verda. Per a això cal que l’usuari es connecti al web de Google Play o APP Store, en funció de la tecnologia emprada al seu dispositiu mòbil (Android / Iphone ), que seleccioni l’aplicació Línia Verda, i se la descàrregui de forma gratuïta.

Un cop oberta l’aplicació al telèfon, decideix si plantejar una consulta o comunicar una incidència. El procediment és molt ràpid i senzill. A continuació, només cal seleccionar el tipus de categoria d’incidència. Per geolocalització, l’aplicació s’encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en què s’ubica la mateixa.