Esquerra aposta per un model turístic de qualitat i estable durant tot l’any

La candidatura republicana gironina a les eleccions al Parlament de Catalunya ha fet parada avui a la Selva Marítima, concretament a Blanes i Lloret de Mar.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

La cap de llista, Laia Cañigueral, acompanyada del número 4 i representant de la Selva, Jordi Orobitg, i del conseller Quim Nadal, han estat explicant les propostes els republicans en l’àmbit del turisme.

Cañigueral ha defensat un «model turístic basat en la qualitat, on els turistes gaudeixin del patrimoni cultural, natural, paisatgístic, però també de les ciutats i pobles. Volem que hi hagi turisme durant tot l’any, no només a l’estiu, fet que contribuirà a estabilitzar llocs de treball i desestacionalitzar moltes feines de temporada», ha manifestat.

La candidata ha recordat que el turisme és un sector molt potent a comarques gironines, tant pel PIB que representa, un 20%, com per l’ocupació que genera.

Per això «s’ha treballat i ho volem seguir seguir fent, amb mesures com el Conveni de Promoció de l’Aeroport de Girona. Des de la Generalitat i conjuntament amb la Diputació de Girona, s’ha fet una gran inversió d’1,6 M€ (800.000 per part de cada institució) que ha permès un increment exponencial de vols, obrir-se a noves aerolínies i garantir que aquests no només siguin en temporada d’estiu, sinó durant tot l’any».

Així mateix, els republicans aposten per implementar el Compromís Nacional per un Turisme Responsable i Sostenible, desplegant polítiques que permetin la posada en marxa d’accions regeneratives dels ecosistemes catalans, amb una gestió integral de l’activitat turística i un finançament compartit que estableixi un nou contracte social que faci de Catalunya país pioner en la cogovernança del sector.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia