Calonge i Sant Antoni habilita més de 300 noves places d’aparcament gratuït

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha creat prop de 350 places de pàrquing gratuïtes noves a Sant Antoni durant les darreres setmanes.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

Això permet fer front a un dels principals reptes que els nuclis turístics de costa es troben a la temporada d’estiu: l’aparcament de vehicles de residents, treballadors, turistes i visitants, en una època en la qual la població creix substancialment.

Gran part de les noves places s’ubiquen a la zona de Sant Antoni Oest. S’hi han creat i urbanitzat nous carrers a la confluència entre els carrers Gavina i Josep Pla. En total, aquests carrers oferiran 190 places.

A més, al mateix entorn s’hi ha adequat un nou pàrquing gratuït -actualment de terra, però que passat l’estiu s’asfaltarà- que avui dia permet l’aparcament d’uns 130 vehicles.

Paral·lelament, a Sant Antoni Est, amb la transformació d’alguns estacionaments en línia a estacionaments en espiga invertida, especialment al carrer Fraret, s’han guanyat 31 noves places.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

En total s’han generat unes 350 places. Després de l’estiu, quan el nou pàrquing de Sant Antoni Oest estigui finalitzat, aquest comptarà amb 110 places i, per tant, la xifra definitiva de nous llocs gratuïts creats serà d’uns 330 estacionaments. A més, al costat del pàrquing s’hi instal·larà un parc infantil.

Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni