Lloret de Mar ha recaptat gairebé 14.000 euros per la Marató de TV3

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

Enguany Lloret ha recaptat 13.968,54 euros per la Marató de TV3 en els diferents actes organitzats, en total 13 activitats, i encara faltaria afegir-hi els imports recol·lectats en les iniciatives escolars.

La darrera setmana de novembre ja va estar plena d’activitats com la cursa solidària organitzada per l’Associació de Veïns del Rieral; la presentació d’equips, amb una botifarrada solidària, organitzada pel Club Futbol Lloret; i una marxa popular endegada per l’associació Amics del Country.

Els mes de desembre, Lloret per la Independència va organitzar els “encants solidaris” que van anar acompanyats d’actuacions musicals com balls o country, una demostració de kick-boxing i activitats infantils com contacontes i inflables. Aquest divendres passat, el psicòleg Enric Font va oferir una xerrada sobre les malalties neurodegeneratives; i dissabte, l’esplai Bimbirimboines va presentar unes parades de pastissos, creps i xocolata, i activitats per als més petits a la plaça de l’Església.

Finalment, ahir, dia de la Marató, durant tot el dia es van succeir diferents activitats com la visita guiada al Museu del Mar per l’Associació de Guies de Girona; el concert de Nadal de la coral Tot Cor del Casal Municipal de la Gent Gran; la tradicional Quina Solidària al Rosamar per Lloret Voluntari; o la trobada de country organitzada pels Amics del Country amb la col·laboració d’hotels Guitart-Monterrey, entre d’altres.