El Parlament aprova garantir l’atenció continuada a Lloret 24 hores al dia durant tot l’any

La diputada socialista Marina Geli

La diputada socialista Marina Geli

El Parlament ha aprovat, a proposta del grup parlamentari socialista, mantenir obert el CAP de Fenals per donar continuïtat als tres centres de salut de Lloret de Mar i garantir l’atenció continuada durant 24 hores els 365 dies de l’any al municipi. Així mateix, el Parlament ha aprovat també planificar el trasllat del Cap de Fenals a un local de l’Ajuntament cedit per a tal efecte i reforçar el transport sanitari urgent a la selva Marítima.

En aquest mateix sentit, també a la comissió de salut i a proposta del PSC, que ha acceptat una esmena d’ERC, que el Parlament insti el Govern a estudiar la reobertura de l’atenció continuada a Tossa de Mar i acordar amb els alcaldes i grups de tots els municipis de la Selva Marítima la planificació del seu territori, tenint com a punt de vista bàsic l’atenció a la població i als turistes amb equitat d’atenció , siguin de la població que siguin.

Lloret de Mar tornarà a tenir urgències nocturnes en el termini de tres mesos. Aquest és el termini que hauria d’acomplir la Generalitat. Més endavant haurà de reobrir el CAP de Fenals, segons informa Nova Ràdio Lloret.