El Patinatge Artístic Blanes guanya la medalla de bronze al Mundial de Taipei

taipeiL’equip que entrena Aurora Navarro ha tornat a escriure una nova plana en la dilatada història d’èxits acumulats aconseguits al llarg dels anys.

Aquesta vegada, els membres del Patinatge Artístic Blanes Fundació s’han penjat la medalla de bronze en el Mundial que s’està disputant a la localitat xinesa de Taipei. D’aquesta manera, repeteix l’èxit que ja va aconseguir l’any 2010, a través del seu espectacle titulat “Fes-me riure”.

La tercera posició al mundial culmina una temporada apoteòsica, en què van començar aconseguint el títol estatal a Reus i més tard el títol de Campió d’Europa a Modena en grups de xou petits. Pel que fa a l’altre representant català que lluitava en aquesta mateixa modalitat a la competició mundial de Xina, l’equip de la Fundació Vilanova, ha obtingut una destacada quarta plaça amb la coreografia nomenada “It’s hard to say goodbye”.

L’espectacle que li ha significat al Blanes revalidar la medalla mundial de bronze, “Fes-me riure”, inclou tres estils molt diferents de patinar, i segueix en la línia que va emprendre l’equip que entrena Aurora Navarro ja fa uns anys; emocionar i sorprendre a través de la tècnica i la dedicació. Quan l’equip del PA Blanes Fundació torni de Taiwan disputarà a Girona la Copa de les Nacions, una competició que s’organitza cada vegada que el Mundial no es fa a Europa.

Aquesta és la darrera competició en què defensaran la coreografia “Fes-me riure” ja que tot seguit, sense temps per poder reposar, hauran de començar a preparar l’espectacle que presentaran a la propera temporada del 2014.