Eduard Gonzàlez i Mariona Rodríguez, hereu i pubilla de la comarca de la Selva 2013

amb la pubilla de 2'12

Eduard Gonzàlez i Mariona Rodríguez amb la pubilla de 2012

Eduard Gonzàlez i Mariona Rodríguez s’han convertit en l’hereu i la pubilla de la comarca de la Selva. En la segona edició del Concurs Comarcal de Pubilla i Hereu, convocat pel Consell Comarcal de la Selva, l’hereu de Maçanet de la Selva 2013 i la pubilla d’Anglès 2013 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs a la comarca de la Selva.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcals s’ha fet públic aquest diumenge 17 de novembre al matí, en el marc de la Festa Petita de Vidreres i de la primera trobada de ranxers de Catalunya, en un acte que s’ha celebrat al teatre del Casino La Unió de Vidreres i que ha comptat amb la participació dels hereus i les pubilles de la majoria de pobles de la comarca de la Selva.

pubilla_hereu1Els candidats a pubilla i hereu 2013 de la Selva van respondre una prova escrita i una d’oral, i també una entrevista personal. Aquestes proves es van portar a terme el dissabte al matí al Centre Cívic d’aquesta població. El diumenge 17 de novembre, i en el marc dels actes de la festa petita d’aquesta població i de la primera trobada de ranxers de Catalunya, es va donar a conèixer el veredicte final.

pubilla_selvaAbans, però, hi va haver una trobada a les onze del matí al Centre Cívic i una cercavila on els aspirants a hereu i pubilla comarcal van estar acompanyats per diversos representants del món del pubillatge, entre els quals l’hereu de Catalunya 2013, Arnau Rovira, i la pubilla de Catalunya 2013, Cristina Rivera, entre molts altres.

En l’edició embrionària d’aquesta iniciativa l’hereu i la pubilla comarcal varen ser l’Albert Vinyets, hereu de Vilobí d’Onyar, i l’Aina Soley, pubilla de Vidreres 2012.