Breda va acollir la segona edició de la Fira de l’Olla

Autoritats assistents a la inauguració de la Fira de l'Olla

Autoritats assistents a la inauguració de la Fira de l’Olla

El president del Consell Comarcal de la Selva va assistir a l’acte d’inauguració de la segona edició de la Fira de l’Olla de Breda. L’acte d’inauguració, que es va celebrar el dissabte al matí, es va fer a l’edifici d’Els Forns.

Després dels parlaments institucionals, el president de l’ens comarcal, conjuntament amb l’alcalde de Breda, Jordi Iglesias, i la resta de regidors de l’Ajuntament, així com també diversos representants municipals de poblacions veïnes varen fer una passejada pels diversos espais d’aquest certamen dedicat a la terrissa.

Aquesta fira, que es va crear l’any passat, gira al voltant de la terrissa, un element clau per entendre la idiosincràsia i el desenvolupament econòmic d’aquesta població de la comarca de la Selva. Després de l’èxit assolit en la primera edició, l’Ajuntament de Breda va veure amb molt bons ulls que tingués continuïtat i la incorporació de noves activitats.

Durant tot el cap de setmana, un seguit d’activitats van convertir Breda en punt de trobada obligat. I és que, a més del lloc protagonista que va ocupar la terrissa a la Fira, la gastronomia i l’entorn privilegiat de la vila van completar una interessant oferta per a tots els públics.