Hostalric posa en marxa el Parc Güell – Ateneu

Avui, darrer dia de la Fira de Sant Miquel, s’han fet activitats en aquest espai que ha estat recuperat desprès de molts anys d’inactivitat

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

El Parc-Güell-Ateneu, situat al costat del centre històric de la vila, és una espai molt estimat pels hostalriquencs i hostalriquenques ja que durant molts anys va ser l’escenari dels esdeveniments culturals d’Hostalric.

Fa uns 10 anys, l’Ateneu d’Hostalric va cedir a l’Ajuntament aquests terrenys que ara s’han adequat en el marc dels pressupostos participatius 2012.

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

El que s’ha fet ha estat remodelar la pista poliesportiva que ja existia i s’han col•locat cistelles de basquet i porteries de futbol. Fins ara s’havien anat fent treballs de manteniment, però no tant intensos com els que s’han fet ara que han permès que la vila recuperi aquest espai.

En el marc de la Fira de Sant Miquel, ahir dilluns (festa local a Hostalric) es van organitzar activitats infantils en aquest parc. Tothom que s’hi va acostar va celebrar poder fer ús d’aquest espai a partir d’ara.