Plena ocupació als bucs d’assaig d’El Puntet de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

En el primer mes d’obertura han estat ocupats en un 86%. Els bucs d’assaig inaugurats a Lloret de Mar a mitjans de juliol arriben al primer mes d’obertura amb més del 86% de les hores cobertes. Aquesta alta ocupació demostra, en paraules d’Ignasi Riera, «la bona resposta que ha tingut la posada en funcionament d’aquest servei».

En total són 11 els grups de música que han passat pels bucs durant aquest primer mes, quatre d’aquests grups han adquirit els paquets promocionals que permeten agafar bons de 20 o 10 hores a un preu més reduït.

Els bucs d’assaig d’El Puntet consten de dues sales insonoritzades i condicionades acústicament per a la practica musical i que disposen dels elements mínims imprescindibles per poder assajar sense haver de portar més material que el propi instrument (altaveus, micròfons, amplificadors,bateria, etc…).

A més, en cas de nos disposar-ne, hi ha la possibilitat de llogar instruments a uns preus simbòlics. L’espai també disposa d’un petit estudi d’enregistrament per a poder enregistrar maquetes o gravacions senzilles.

Els noms de les dues sales fan referència a dues formacions lloretenques dels anys 90. Per una banda, 972 que van ser els primers joves que feien música per a joves amb certa projecció, i Ironia.

L’horari d’obertura dels bucs d’assaig és: De dimarts a divendres de 20 a 23 hores. També, els dissabtes i diumenges de 16 a 20 hores. Les reserves, i més informació a www.lloret.cat/puntet i per fotos i comentaris es podren adreçar a www.facebook.com/bucspuntet