Sis detinguts per diferents delictes i 25 actes per infraccions en dispositius policials a Lloret

Mossos d'Esquadra a Lloret de Mar

Mossos d’Esquadra a Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral (Blanes), de la Brigada Mòbil, juntament amb agents de la policia local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir, entre els dies 25 de juliol i 5 d’agost, diversos dispositius de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar per tal d’actuar contra la venda ambulant i diversos il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu ‘Marlés’ que, com cada any, es porta a terme a les zones d’oci nocturn de Lloret de Mar.

Els resultats d’aquests dispositius ha estat:
– 15 denúncies per ordenances municipals de venda ambulant.
– 6 denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents.
– 3 denúncies per comportament incívic

Vehicle del Mossos d'Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Vehicle del Mossos d’Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

– 5 denúncies per prostitució
– 47 identificacions.
– 2 persones traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per diverses irregularitats relacionades amb estrangeria.
– 6 detinguts: 1 detingut per un delicte de furt, un detingut per un delicte de lesions, un detingut per un delicte contra la salut pública, 1 detingut per un robatori violent, 1 detingut per tractament degradant i un detingut per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.