L’Ajuntament d’Arbúcies intercanvia experiències amb Cornellà del Llobregat en polítiques socials

Les persones que han participar en la trobada / Foto: Ajuntament d'Aurbúcies

Les persones que han participar en la trobada / Foto: Ajuntament d’Aurbúcies

Les àrees d’Atenció a les Persones i Benestar Social d’Arbúcies i Cornellà del Llobregat han mantingut recentment una reunió de treball per intercanviar experiències sobre polítiques comunitàries desenvolupades a les dues poblacions. La trobada va finalitzar amb una visita als horts urbans que l’Ajuntament d’Arbúcies i l’Assemblea d’Aturats han estat implementant els darrers mesos.

El projecte de treball comunitari a canvi d’ajudes socials és un altre de les propostes que Arbúcies ha estat desenvolupant i que ha despertat l’interès de l’Ajuntament de Cornellà del Llobregat. En la mateixa reunió, es va traspassar informació sobre el programa d’impuls a la creació de cooperatives en el marc del conveni de col·laboració amb la cooperativa de finances ètiques COOP-57.

L’Ajuntament d’Arbúcies valora positivament la trobada, que genera línies de cooperació entre consistoris. Malgrat les diferències demogràfiques i geogràfiques, s’ha constatat que les problemàtiques són comunes.

«El fet que un ajuntament com el de Cornellà es fixi en l’experiència d’Arbúcies és un incentiu per continuar treballant en la línia actual», afirma el regidor arbucienc Jaume Salmerón.