Josep Cullell, nou conseller comarcal de la Selva

Josep Cullell és regidor de Santa Coloma de Farners

Josep Cullell és regidor de Santa Coloma de Farners

Josep Cullell és des del passat dimarts nou conseller del Consell Comarcal de la Selva en substitució de Josep Valls, que va presentar la renúncia com a conseller en el ple celebrat el passat mes d’abril. El nomenament es va fer en el ple ordinari celebrat aquest dimarts, 18 de juny, a la sala d’actes de l’ens comarcal.

Cullell és regidor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners des de l’any 2003 per la formació de Convergència i Unió. Actualment és el primer tinent d’alcalde de la capital selvatana i responsable de les àrees de Medi Ambient i Urbanisme.

D’altra banda, en la sessió ordinària d’ahir, dos dels consellers de la Federació d’Independents de Catalunya (FIC) també varen presentar la seva renúncia com a consellers comarcals. Es tracta d’en Jaume Salmeron, regidor d’Arbúcies, i d’en Joan Colomer, regidor de Caldes de Malavella, que seran substituïts en el proper ple per en David Boguña, regidor de Santa Coloma, i la Marga Montes, regidora de Sils. Aquest relleu a mitja legislatura ja estava pactat.