Malgrat de Mar organitza aquest dissabte Fira Km0 per promocionar els productes del Pla de Grau

Ajuntament de Malgrat de Mar

La Regidoria de Pagesia de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar organitza aquest dissabte la Fira Km0 amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer els productes de temporada i proximitat. La fira se celebrarà al matí al carrer de Mar.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La idea és promocionar el sector agrícola del Pla de Grau, incidint en donar a conèixer els productes de temporada. Quatre productors del Pla de Grau tindran parada aquest dissabte 27 de març al carrer de Mar, en les quals els compradors només podran trobar els productes que ara s’estan collint, els quals compten amb unes propietats pròpies que fan que madurin en una època de l’any determinada segons les condicions climatològiques i el terreny.

Amb aquesta iniciativa, la regidora també vol promocionar els productes de quilòmetre zero, que són aquells aliments que han estat conreats en un marge inferior als 100 quilòmetres a la rodona des del punt de venda final. La idea de la regidoria és organtizar aquesta fira cada tres mesos, aproximadament.

Aquest dissabte, la Fira km0 coincidirà pels carrers del centre amb la botiga al carrer, que organitza l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, i que es farà dissabte matí i tarda.