El CCS organitza un nou cicle de trobades d’empreses per zones dins del projecte Microxarxes de comerç local

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva organitza un nou cicle de trobades d’empreses dins del projecte Microxarxes de Comerç local, que es va posar en marxa el passat mes de maig. Està previst que en aquesta ocasió es realitzin un total de cinc trobades supramunicipals per tota la comarca amb l’objectiu de crear un espai a on es coneguin els negocis de la zona garantint així poder fer nous contactes i possibles col·laboracions i sinergies.

A nivell supramunicipial, la primera trobada es va celebrar el passat dimecres, 25 de setembre, entre empreses dels municipis del Ter Brugent i hi varen participar més d’una vintena de negocis. Va ser una jornada molt dinàmica i participativa gràcies a les activitats lúdico formatives que va proposar el dinamitzador, Carles Martí, que varen permetre a les empreses participants donar-se a conèixer i establir relacions amb negocis de municipis veïns.

Les pròximes trobades estan programades per les següents dates:

Dimarts 15 d’octubre a les 14.30h zona Selva interior (Sta Coloma/ Riudarenes/ Riudellots /Vilobí d’Onyar)

Dimarts 15 d’octubre a les 20h zona Baix Montseny – Selva Sud (Hostalric/ Breda/ Fogars/ Riells i Massanes)

Dimecres 16 d’octubre a les 20h zona Plana de la Selva (Sils / Caldes / Maçanet i Vidreres)

Dijous 31 d’octubre a les 20h Zona Montseny Guilleries. (Arbúcies / St Hilari)

Aquest projecte acabarà amb una trobada comarcal el proper 11 de novembre a Sta Coloma de Farners , amb la idea d’ampliar i interconnectar aquestes microxarxes creades a nivell més local.