Nou supermercat Esclat al centre comercial Portalloret a Lloret de Mar

Bon Preu

Bon Preu ha inaugurat un nou Esclat a Lloret de Mar que es troba al centre comercial portalloret situat a l’avinguda de les Alegries 9-11, just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63.

El nou supermercat Esclat està situat a la planta baixa del centre comercial i té una superfície de vendes de 4.150 m², consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com l’espai de sushi, pizza al teu gust i parafarmàcia. El model comercial destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, l’aposta per la proximitat i el km 0, pels preus molt competitius, per una excel•lent atenció al client i per un entorn de compra agradable i còmode.

Bon Preu ha realitzat una inversió de 17 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip del nou establiment està format per 77 persones.

La fase d’obres ha tingut una durada de 18 mesos. Amb l’obertura, Bon Preu amplia la seva presència a la ciutat de Lloret de Mar. Amb aquest nou establiment el Grup compta amb 2 supermercats Bonpreu i 1 Esclat a la ciutat.

Bon Preu

El centre comercial Portalloret

Portalloret és el centre comercial més gran de Lloret de Mar i de la Costa Brava, amb més de 35.000 m² edificats repartits en dues plantes i 920 places d’aparcament.

Nova Lloret i Bon Preu són els propietaris d’aquest nou centre comercial. Cal destacar la situació estratègica de portalloret, a l’entrada principal de Lloret de Mar. Amb la construcció d’aquest nou centre comercial es contribueix al desenvolupament urbanístic de qualitat en el municipi. L’objectiu és millorar l’oferta comercial a la localitat i esdevenir un punt d’atracció a la zona degut a la seva ubicació estratègica a l’entrada principal de Lloret de Mar.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou Esclat de Lloret de Mar s’ha construït de manera sostenible i ecoeficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.