Més d’una seixantena d’assistents a la 3a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Comarca de la Selva

David Rueda – Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Més d’una seixantena d’assistents van participar el dijous 15 de desembre a la 3a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Comarca de la Selva, que es va celebrar a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

El tret de sortida ha anat a càrrec del conseller d’Empresa, Pere Mas, i de la tinent d’alcalde de Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia, que han coincidit a fer referència a la trajectòria que ha adquirit El Centre des de la seva posada en funcionament. En aquest sentit, ambdós representants han felicitat tots els participants per la seva emprenedoria i els han encoratjat a continuar treballant per tal que la Selva continuï essent un «territori d’oportunitats».

En aquesta línia tant des del Consell Comarcal de la Selva com des de l’Ajuntament de Santa Coloma se seguirà treballant perquè la Selva continuï essent “un territori d’oportunitats”.

Durant la jornada es va celebrar una taula rodona d’experiències emprenedores que ha comptat amb la participació de les empreses: Software Girona («Creació i disseny d’apps i webs, mycheftool aplicació per a restaurants»), Viajeros callejeros («De la passió a la professió»), Editorial Gregal («Estratègies per actuar en un mercat tradicional en plena transformació»), Un regalo para toda la vida («Fusionant les dues passions familiars per crear un projecte comú»), Tarpuna («Projectes d’impacte social amb la participació de la ciutadania»).

La trobada va comptar amb la participació per Fel Faixedas, reconegut actor i restaurador selvatà. Faixedas a més, va ser un dels que també va explicar la seva experiència com a emprenedor de la comarca de la Selva.

En la segona part es va fer una dinàmica de grup que portava per títol: «Entre tots fem créixer l’arbre dels desitjos emprenedors». Una activitat que l’ha dirigit el coach colomenc David Albera.

La jornada ha servit perquè la trobada d’emprenedors i empresaris es consolidi com una de les activitats en el calendari d’El Centre- Eix de Negoci. De fet, tal com ha explicat el mateix director d’El Centre -Eix de Negoci, Martí Juanola: «La participació ha estat un èxit rotund i més tenint en compte que hem tingut més d’una seixantena d’emprenedors i empreses només de la Selva».

El Centre- Eix de Negoci de Santa Coloma va obrir les seves portes l’any 2014 i compta amb més d’una dotzena d’empreses que hi tenen la seva seu. Al llarg de l’any s’hi organitzen més d’una quarantena de sessions formatives i altres activitats.