Oriol Comas, elegit primer president del PDECat a Blanes

Orio Comas Basté / Aitor Roger

Oriol Comas Basté és el primer president del comitè local del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) a Blanes i relleva a Quim Torrecillas, que ha estat l’últim cap local de Convergència Democràtica de Catalunya a la ciutat.

La candidatura encapçalada per Comas va ser l’única que es va presentar per dirigir el nou partit i va rebre el suport unànime dels associats durant l’assemblea local celebrada el passat divendres al vespre.

Oriol Comas va néixer a Blanes el 1990 i és graduat en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Barcelona, on actualment treballa com a investigador realitzant la seva tesi doctoral. El nou president local del PDECat és President de l’Assemblea de la Joventut Nacionalista de Catalunya a les Comarques Gironines, organització de la qual és membre des de l’any 2008, i conseller nacional del PDECat en representació de la Selva marítima.

Constitució de la direcció executiva del PDECat de Blanes / Aitor Roger

La nova direcció executiva està formada per 11 membres i respon a la voluntat de renovació del PDECat, incorporant persones independents a anteriors projectes polítics i representant les diverses sensibilitats que integren aquest nou partit.

El nou president s’ha marcat l’objectiu de col·laborar colze a colze amb el grup municipal de l’Ajuntament per treballar per Blanes i encarar amb força les eleccions municipals de l’any 2019. Tanmateix, Comas destaca la necessitat d’eixamplar la base del partit i configurar-lo com a eix central de la política municipal a Blanes.

Nova executiva

La nova executiva del PDECat a Blanes inclou onze membres que acompanyen a Comas, que es repartiran les diferents àrees de treball. Es tracta de: Aitor Roger, Mònica Rabassa, Dafne Galvany, Carles Gibert, David Escobedo, Anna M. Valls, Xavier Lozano, Ramona Marcó, Salvador Gutierrez, Maria A. Gallart i Rafel Montells.