L’Ajuntament de Malgrat contractarà 13 persones en situació d’atur i en risc d’exclusió social

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar

La junta de govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar ahir l’acceptació de l’ajut de la Diputació de Barcelona de 190.832 euros per al foment de l’ocupació i suport a la integració social. També s’ha acordat que aquests diners es destinaran a la contractació de vuit persones que estan en situació d’atur i cinc més també sense feina i en risc d’exclusió social.

L’Ajuntament ha rebut enguany prop de 191.000 euros de la Diputació de Barcelona dins el programa complementari de foment de l’ocupació local i de suport a la integració socia. Aquesta quantitat és inferior a la rebuda l’any anterior, que va ser de 230.000 euros. Amb l’ajuda rebuda, la Junta de Govern Local ha aprovat destinar 126.917 euros al foment de l’ocupació a través dels plans locals d’ocupació, adreçats a persones aturades.

D’aquesta manera, es contractaran 1 oficial de manteniment de mobiliari urbà, 2 oficials d’obres, 1 tècnic auxiliar de dades, 1 tècnic de Promoció Econòmica, 1 treballador social, 1 tècnic auxiliar de prospecció d’habitatge i 1 tècnic auxiliar de Gent Gran. Les contractacions, les quals es faran a través del Servei Catalana d’Ocupació, seran per un període de 6 mesos, a excepció del tècnic de Promoció Econòmica que serà de 10 mesos.

El govern de Malgrat ha decidit també que 63.914 euros de l’ajut es destinaran a l’ocupació de col·lectius en risc d’exclusió i de reforç dels Serveis Socials municipal. D’aquesta manera, també es contractaran 3 agents cívics, 1 peó de mobiliari urbà i 1 d’obres. Aquestes contractacions també es faran per 6 mesos.