Demà s’inaugura a Pineda de Mar el nou Auditori

Ràdio Pineda

Ràdio Pineda

Pineda de Mar inaugurarà el nou Auditori demà dissabte a partir de les set de la tarda. Aquest espai cultural s’ha condicionat tècnicament per acollir esdeveniments de tot tipus, i concerts.

L’espai té capacitat per a 300 persones i s’hi ha instal.lat l’equipament escènic, de llum i so necessaris per poder programar qualsevol disciplina artística i també cinema. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «és important posar en marxa l’auditori, perquè serà un equipament en el que es desenvoluparà molta activitat cultural». També ha fet una crida a que tothom pugui gaudir de tots els equipament que té Pineda.

Dels actes de la inauguració de l’Auditori, destaca que dissabte, des de les cinc de la tarda ja es podrà visitar la nova instal.lació. A les sis de la tarda es podrà veure el documental ‘Hijos de la Tierra’ de Patxi Úriz, guanyador del Goya 2016.

La inauguració i l’acte institucional serà a les set de la tarda i també es farà un homenatge als compositors de sardanes pinedencs Joaquim Soms i Lluís Carretero. A continuació hi haurà una ballada de sardanes amb obres dels dos autors pinedencs.

A les deu de la nit, actuarà La Vella Dixieland, un banda històrica de jazz i música dixie amb la trompeta de Josep Maria Farràs i la veu de Marian Barahona. Serà un concert que farà les delícies dels amants del jazz.

Els actes continuaran diumenge a les 12 del migdia amb l’espectacle infantil ‘El llop ferotge’ amb la Cia. Príncep Totilau, adreçat a infants de tres a vuit anys. A les sis de la tarda es farà l’espectacle de dansa ‘Tricentenari+2’ amb el Petit Ballet de Barcelona i l’Escola Municipal de Dansa de Pineda. Balls del Pirineu fins les danses de les Terres de l’Ebre, del mar i les Festes de la Verema.

Les entrades per aquest espectacle cal recollir-les a Can Comas, dijous i divendres matí i tarda. Només es podran aconseguir dues entrades per persona i s’hauran de presentar a l’entrada de l’Auditori.

Text i foto: Ràdio Pineda