Lloret signa un conveni amb la cooperativa Idària per inserir laboralment quatre persones

Signtura del conveni / Ajuntament de Lloret de Mar

Signtura del conveni / Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la cooperativa i empresa d’inserció Idària per contractar quatre persones de Lloret de Mar dintre del Programa Salut i Crisi de Dipsalut 2015/2016.

L’objectiu d’aquest programa és inserir laboralment persones amb risc d’exclusió social i fills a càrrec.

Idària és una cooperativa i empresa d’inserció de Llagostera que es dedica a dur a terme treballs forestals i a obtenir carbó vegetal a partir de la fusta obtinguda.

Aquest és el segon conveni que es signa amb aquesta cooperativa. De les quatre persones del primer conveni, dues es van inserir laboralment i continuen actualment treballant amb Idària, i una tercera va ser contractada per l’empresa Ecosol de Càritas.

En aquest nou conveni es tornaran a contractar quatre persones aturades de llarga durada, ateses pels Serveis Socials i que han participat en diferents accions dirigides a promoure la seva inserció laboral, per un període de 6 mesos. Les feines se centraran en treballs forestals a diferents boscos de les comarques gironines i en l’elaboració de carbó vegetal, a partir de la fusta obtinguda.

Així mateix, s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar a Lloret de Mar una planta de producció de carbó vegetal que permetria donar feina de forma continuada a persones del nostre municipi.