Lloret i el SOC impulsen un programa per a l’ocupació de 13 persones sense feina

Foto: Xavier Pou

Foto: Xavier Pou

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha concedit a l’Ajuntament de Lloret de Mar el programa “Treball i formació RMI 2015”, una iniciativa que permetrà contractar 13 persones que actualment es trobin en situació d’atur i siguin beneficiàries de la renda mínima d’inserció (RMI) per un període de sis mesos.

El programa, que pretén afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades, preveu la contractació temporal de sis places per a peons de jardineria i set places per a peons d’obra civil.

Els candidats han estat seleccionats des de l’Oficina de Treball del SOC entre aquelles persones que actualment es troben en situació d’atur, inscrites en l’oficina de treball com a demandants d’ocupació no ocupades i que son beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció.

En aquest sentit Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat que la voluntat del consistori lloretenc és la de perseverar, pel que fa a la formació dels treballadors de Lloret i la seva inserció laboral, dotant el Departament de Promoció Econòmica dels elements humans i materials necessaris per a assolir les eines que millorin la competitivitat dels usuaris del servei d’ocupació municipal, així com procurar la seva efectiva ocupació.

Aquesta iniciativa permetrà la contractació temporal de persones actualment desocupades per realitzar treballs de caràcter públic i interès social, durant sis mesos a jornada completa, per realitzar tasques d’arranjaments de zones verdes i en equipaments municipals i d’obra civil.

El programa, a més, inclou diferents accions formatives, d’entre 20 i 30 hores de durada, per a les persones seleccionades. Per a més informació, els interessats poden a adreçar-se a les oficines del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), situades a la Masia de Can Saragossa, o al telèfon 972 34 97 15.