El SOM de Lloret intermedia en la preselecció de treballadors per a un nou supermercat de Lidl

somLa cadena de supermercats Lidl Supermercados, filial a Espanya de l’alemanys Lidl Stiftung, obrirà a Lloret de Mar una nova superfície comercial en els pròxims mesos.

Per l’obertura d’aquest nou supermercat, el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar, què és un servei gratuït d’intermediació entre persones que busquen feina i empreses que necessiten personal, ha preseleccionat entre la seva borsa de treball un total de 70 persones del municipi seguint els requisits demanats per l’empresa. Aquestes persones han realitzat un procés de selecció per part de l’empresa per contractar 10 persones per fer tasques de caixer/a, reposador/a i neteja.

El Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Orobitg, valora molt positivament que una empresa de la capacitat i magnitud de Lidl Supermercados faci servir el Servei d’Ocupació Municipal, ja que demostra la importància que té aquest servei per a la ciutadania i les empreses del territori en allò relatiu a l’ocupació.

En el període de gener a setembre de 2015, el SOM ha atès un total de 4.240 visites: inscripcions al servei, assessorament en la recerca de feina, desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral i orientació formativo-laboral a joves de 16 a 18 anys.

En aquest mateix període el SOM ha captat un total de 360 llocs de treball en els quals ha inserit 175 persones, i la resta de llocs de treball han estat ocupats directament per les mateixes empreses amb mitjans propis. El principals perfils sol•licitats per les empreses són els de cambrer/a, cuiner/a, neteja, dependent/a de comerç i recepció atès el caràcter eminentment turístic i de serveis de la població.