Tossa presenta les campanyes d’enguany per incentivar el comerç local

arbrat_tossaL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tossa de Mar ha presentat les diferents campanyes per incentivar el comerç local en una reunió celebrada avui amb diversos comerciants del municipi per planificar la temporada.

La trobada, amb una trentena de responsables representant més de 40 establiments, ha servit per donar a conèixer, per exemple, que enguany es continuarà amb la campanya Tossa Shopping, a través de la qual mitjançant un aplicatiu mòbil es poden trobar tots els establiments comercials adherits, amb tota la seva informació i promocions. L’APP es pot descarregar gratuïtament i enguany estrena nova imatge.

Tanmateix, durant la reunió també s’ha donat a conèixer que, durant el proper mes de maig i per potenciar l’inici de temporada, s’iniciarà una nova campanya anomenada El comerç de Tossa a la butxaca. Aquesta campanya consisteix en emplenar un carnet fent quatre compres per un import superior a 30 euros a diferents establiments comercials, d’aquesta manera s’aconseguirà una Shopping Bag, gratuïtament, que es recollirà en els establiments adherits.