El Consell Comarcal de la Selva impulsa a Lloret un curs d’hostaleria per a joves d’entre 16 i 25 anys

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

El programa Joves per l’Ocupació 2014-2015 ha rebut el tret de sortida avui a Lloret de Mar. Els 10 joves que participen en aquesta formació varen ser escollits d’un total de 42 que van participar en el procés de selecció i en el qual es va valorar, entre d’altres coses, la motivació i el compromís per emprendre aquesta nova trajectòria personal i professional.

El programa Joves per l’Ocupació ofereix una formació de 210 hores en l’àmbit de l’hostaleria que inclou continguts en idiomes per a la restauració (rus, anglès, alemany i francès), protocol i atenció al client i formació en coneixements i habilititats en l’ofici de cambrer. Aquesta formació s’adapta a les necessitats que han manifestat els diferents establiments hotelers que any rere any col•laboren amb el programa oferint una oportunitat a aquests joves.

Els joves han rebut la visita del regidor de Turisme, Jordi Orobitg, i, també, del regidor de Joventut, Ignasi Riera, de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Ambdós han encoratjat els alumnes que aprofitin aquesta oportunitat de formar-se en un ofici per tal de poder-se incorporar en el món laboral al més aviat possible.

Aquest programa, que està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu, està impulsat pel Consell Comarcal i ofereix formació a joves d’entre 16 i 25 anys amb nivells baixos de qualificació i que actualment no estudien ni treballen.