CoWorking Lloret tanca les portes per problemes econòmics

Logotip de l'empresa

Logotip de l’empresa

L’empresa CoWorking Lloret tanca les portes. La falta de liquiditat ha obligat els seus responsables a traspassar el negoci. El projecte va néixer el 2012 al barri del Rieral, amb l’objectiu de promoure una nova manera de treballar, en un espai que aglutinés diferents empresaris. El 2013, el Consell Comarcal de la Selva va reconèixer la responsable, Cynthia Rubiolo, com la millor emprenedora de l’any.

Ara, però, ella mateixa ha explicat que les dificultats econòmiques han obligat a prendre la decisió de tancar. Segons Rubiolo, el coworking és un nou concepte i una nova manera de treballar que està costant que encaixi amb la societat actual, però assegura que aporta molts beneficis als seus usuaris.

La responsable de CoWorking espera que algú els prengui el relleu en el negoci. Ella li ha plantejat a l’Ajuntament, però el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, que reconeix que ho estan estudiant, ja ha avançat que serà complicat que l’administració se’n faci càrrec.

Tot i així, Orobitg insisteix en què és un molt bon projecte. De fet, el Consell Comarcal de la Selva, del qual ell és vicepresident, es planteja crear una xarxa de centres d’aquestes característiques, amb seu central a Santa Coloma de Farners.

Text: Nova Ràdio Lloret