El Servei d’Ocupació Municipal de Lloret va gestionar 272 ofertes de treball durant el 2013

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar ha gestionat durant el 2013 un total de 272 ofertes de treball, el que representa un increment d’un 38,1% respecte al 2012.

Aquestes ofertes són principalment vinculades al sector serveis com comerç, administració, recepció i neteja entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Orobitg ha explicat que «han utilitzat el servei en un 22,1%, sent actualment 160 les empreses registrades. Així mateix, el nombre de visites presencials d’usuaris ha estat de 6.135 persones, el que suposa un increment d’un 17,6% respecte al 2012».

El regidor Jordi Orobitg

El regidor Jordi Orobitg

Orobitg va manifestar que aquestes dades demostren que el SOM és un servei totalment consolidat a la població, i que, tot i que estem en un context global de crisi, el servei ha estat capaç d’augmentar considerablement el nombre d’ofertes de treball.

Tot i això, des de Promoció Econòmica es continua treballant intensament per continuar amb aquesta bona tendència i incrementar encara més el nombre de llocs de treball oferts.

Aquest any 2014, la regidoria de Promoció Econòmica, en la línia d’oferir eines per millorar les competències personals de treballadors i persones a l’atur, continuarà un any més amb la seva àmplia línia de formació en què oferirà més d’una trentena de cursos, jornades i seminaris.

També oferirà una aula de recerca activa de feina, un espai on es promou la recerca de feina de forma sistemàtica optimitzant l’ús de canals, recursos i eines, i adaptant les candidatures de les persones demandants de feina a les ofertes de treball