La Cambra de Girona distingeix una perruqueria de Blanes i tres establiments de la Selva de més de 50 anys d’antiguitat

Foto de família dels premiats

Foto de família dels premiats

La Cambra de Comerç de Girona ha distingit als Establiments Antics de la demarcació. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit l’acte de lliurament dels guardons que ha reconegut la trajectòria a una desena d’empreses gironines.

La Cambra de Comerç ha distingit en aquesta edició els següents establiments: Capdevila Germans, a Sils; Finques J. Companya, a Llança; Marbill, a Lloret de Mar; Can Dorca, a la Vall de Bianya; Perruqueria i Estètica Fina, a Blanes; Hostals la Granota, a Sils; Mobles Joan Prat, a Joanetes; Hotel Prats, a Ribes de Freser i; Cooperativa Garriguella, a Garriguella.

En la seva intervenció, el conseller ha reivindicat el caràcter emprenedor d’aquestes empreses i el seu esforç per reinventar-se. Puig ha agraït la seva aportació a la realitat econòmica del país. «La crisi que hem viscut no ha estat com les d’abans, i per això encara te més mèrit l’aportació que han fet al sistema econòmic, amb valors com la perseverança, l’esforç i la capacitat de superació», ha afirmat.

Segons el conseller, «el pitjor de la crisi ja ha passat, però els efectes devastadors encara perduraran», i ha afegit que «malgrat existir indicis que assenyalen un canvi de tendència encara no ho estem notant. Cal recuperar la confiança, perquè en quant tinguem la sensació de què hem de deixat de caure, farem possible aquest futur», ha insistit.