Durant el 2021 van passar pel Museu de l’Escala 24.000 persones

Els museus municipals de l’Escala i els seus espais associats han tingut un important augment d’usuaris aquest 2021, arribant cap a les 24.000 persones, tenint en compte tant els visitants del Museu de l’Anxova i de la Sal i de l’Alfolí com els participants a les diferents activitats que s’hi han fet.

Els dos museus municipals de l’Escala van arribar a sumar 19.697 visitants en total, una xifra força significativa, ja que supera àmpliament les dades registrades fins i tot abans de la pandèmia de la Covid-19 (+55%).

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Així, cal tenir en compte que el 2020 es van registrar un total de 11.584 visitants i que el 2019, la xifra va ser de 12.669.

La xifra d’usuaris dels espais museístics municipals arriba fins a gairebé 24.000 persones si se sumen als visitants, els participants a les diferents activitats que s’hi ha organitzat, des de rutes guiades a presentacions de llibres o concerts (cap a un centenar d’activitats).

Cal destacar especialment la bona acceptació de les rutes de patrimoni organitzades des del museu, un total de 18 rutes que aquest 2021 han originat 124 sortides, aplegant 1.566 usuaris.

«Els museus han demostrat mantenir una gran vitalitat, tot i la situació i mesures com la gratuïtat de l’entrada que vam marcar en el pla de xoc per la pandèmia i la millora de la comunicació -amb major presència a les xarxes, una nova web, els nous butlletins i newsletters-, també s’han mostrat efectives», remarca el regidor de Patrimoni Històric i Cultural, Martí Guinart.