Ràdio Tossa, que tornarà aviat a emetre, busca voluntaris per establir la programació

Intal·lacions de Ràdio Tossa / Ajuntament de Tossa de Mar

Ràdio Tossa ja està a punt per tornar a emetre. A l’equipament municipal de comunicació s’han realitzat totes les millores necessàries que calia fer i que afectaven aparells tècnics, aïllament, millora de la sonorització i sortida d’antena.

Amb l’objectiu de reprendre l’activitat, i d’acord amb l’Associació de Ràdio Tossa, des de l’Ajuntament de Tossa de Mar es fa una crida a tots els voluntaris que vulguin gestionar un espai radiofònic en aquest mitjà de comunicació local.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Es demana als interessats enviar un correu amb les seves dades, proposta de programa i periodicitat del mateix al correu radiotossa@tossademar.org. No cal experiència ja que si hi ha persones amb voluntat de fer ràdio, però en desconeixen el seu funcionament, tindran l’assessorament de personal format per ajudar-los a entrar en aquest mitjà.

Les peticions es recolliran des d’avui mateix fins al pròxim 21 de febrer de 2022. Finalitzat aquest tràmit es faran unes sessions de treball entre Ajuntament, associació i nous interessats per tal d’establir el procés d’obertura i ordre de participació en la ràdio local.