Del 21 al 23 de juny Tossa de Mar acollirà el 8è Festival de Rumba i Música Catalana

L’Ajuntament de Tossa organitza el VIII Festival de Rumba i Música Catalana, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juny en diverses localitzacions del municipi, com la Platja Gran, la Plaça d’Espanya, el Cinema Montserrat o la Plaça de l’Església.

Totes les activitats són gratuïtes, fet que diferencia clarament aquest festival de la resta de festivals de la Costa Brava.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Així, el primer dels dies serà el divendres 21 de juny a la Platja Gran. S’iniciarà a les 19:30h amb l’obertura del festival, de les barraques i amb música ambiental. La primera de les actuacions tindrà lloc a partir de les 20:00h. amb “Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic”. A partir de les 22:00h. actuaran les caps de cartell de divendres “Maruja Limón”; i a partir de les 23:30h. hi haurà l’actuació de “Coco”, amb els seus ritmes llatins i ganes de festa.

El dissabte 22 de juny, a partir de les 18 hores, el festival es traslladarà al Cinema Montserrat amb la presentació i projecció del film “El Rei Peret”. Posteriorment, ja a la Platja Gran, es farà l’obertura de les barraques i la primera actuació a partir de les 20 hores. amb “Toni Cayena & The Caymanband”. A partir de les 22 h. actuarà, en la seva gira de comiat, el cap de cartell de dissabte “Gertrudis”; i un cop finalitzat el concert, hi haurà sessió de dj amb Mon Dj.

I finalment diumenge 23 de juny, el festival es traslladarà a la Plaça de l’Església a les 12 hores. amb el concert de “Acorde de tí”, que oferirà un repertori farcit de versions dels clàssics de la rumba.

Cal recordar també que, durant tot el cap de setmana, hi haurà la fira del disc de vinil a la Plaça d’Espanya de 10 a 20 hores.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

La regidora de Festes, Ana Abellán, destaca que «enguany, a banda de comptar amb grans grups dins del món de la rumba i també grups catalans consolidats, m’agradaria destacar especialment la presentació i projecció que es farà del film “El Rei Peret”. Ens fa molta il·lusió ser el primer municipi on es veurà aquest film en pantalla gran dedicat al rei de la rumba catalana. Hi assistirà tot l’equip de direcció i producció».

Finalment, Abellán conclou que «el festival de rumba i música catalana de Tossa és un festival de referència, diferent i únic. Us convidem a gaudir del festival i de Tossa un cop més. Agraïm a tots els col·laboradors que han volgut participar en aquesta edició del festival».

Fotos: Ajuntament de Tossa